Kilogram producerar allt från reportageliknande informationsfilmer till stämningsfulla musikvideor. Oavsett vad vi gör så ägnar vi lika mycket omsorg om både form och innehåll. Faktauppgifter och formuleringar är därför lika viktiga som en snygg paketering eller att hitta rätt musik. Allt för att hjälpa dig nå fram med det du vill berätta. Och processen dit ska vara så enkel som möjligt.

Det här gör vi:

All form av beställningsfilm: 
Reklamfilm, musikvideo, eventfilm, informationsfilm, mm.

Hela produktionen: 
Kilogram är med från idé till färdig film och tar hand om alla delar av produktionskedjan. Vi kan vara med från start och ta fram förslag på konceptbilder, manus och storyboard och är sedan med fram till att den färdiga filmen är klar.

Delar av produktionen: 
Exempelvis inspelning, klippning eller color grading.

Så här går det till:

Det börjar med en idé. Kanske har ni några lösa tankar eller redan ett färdigt manus? Kontakta oss och berätta hur just ert behov ser ut och vad ni ser för film framför er. Begär gärna en offert med så utförliga beskrivningar av projektet som möjligt. 

Vi tar fram ett förslag och en uppskattad kostnad. Tillsammans med er kommer vi fram till vilken typ av produktion och vilket uttryck som passar bäst för just din berättelse. 

Ni får ta ställning till exempelvis manus och storyboard innan vi går vidare till planering, inspelning och så småningom postproduktion. Team och teknik anpassar vi efter typen av film och de plattformar den är tänkt att visas i.

När filmen är klar och lanserats ses vi gärna för ett uppföljningsmöte för att höra hur allt gått.